Tymoty Sykes: Věci, které milionáři dělají a většina lidí ne

Sdílej na Google+

Příběh Tymoty Sykese, je americký sen.  Tymoty je podnikatelem a penny-stock expertem, obchodníkem a obhájcem. Vystupoval v CNN, Fox News, CNBC a dalších médiích, mluvil již na prestižních institucích, jako je Harvard University. Životní sen Tymotyho je vytvořit více milionářských studentů, než jakýkoli jiný učitel, co učí obchodování s akciemi. Zde je jeho 5 věcí, které milionáři dělají a většina lidí ne.

Tymoty měl dost štěstí, že dosáhl toho, kde je, za sedm let. Teď je oddaný sdílení všechno, co se naučil - včetně vzorů obchodování na burze, které pracují na jakémkoli trhu. Věše předává studentům ve své, programu Millionaire Challenge

Ale jedna věc, kterou si uvědomil brzy bylo, že když chtěl učit lidi, aby se stali milionáři, musel studovat lidi, kteří již dosáhli této úrovně bohatství. Musel se naučit, co udělali jinak, takže mohl pomoci svým studentům nejen docílit této magické hranice, ale udržet peníze, které vydělali a budovat generační bohatství. 

A dnes sdílí některé z věcí, které se naučil, s námi. Doufám, že to pomůže všem čtenářům - bez ohledu na to, v jaké finanční fázi  v současné době jste. 

1. Milionáři pracují tvrdě. 

Spousta lidí si myslí, že výhra v loterii je jejich vstupenka k úspěchu, ale mám pro vás špatnou zprávu, říká Tymoty. Téměř 90 procent lidí , co vyhraje v loterii, utratí svou výhru v pěti nebo i méně letech. Takže výherce je zpátky ve stejné situaci, ve kterém byl před tím, než vyhrál. 

Milionáři vědí, že neexistují žádné zkratky k úspěchu. Je tu jen tvrdá a chytrá práce provedená neúprosně ve snaze o gól. Tymoty sám ví, že v jeho případě, by nebyl tam, kde je dnes, kdyby nebyl ochoten tvrdě pracovat. Neměl mentora, když začal obchodováním s akciemi na střední škole. Bylo na něm, abych dal do toho vše potřebné, aby se stal úspěšným. Mnohokrát by raději šel ven s přáteli nebo hrál videohry - než sedět před počítačem a studovat burzovní grafy na další hodinu. Ale on to udělal. Věděl, že výsledky budou stát za to, a že se vyplatí. Žije svůj vysněný životní styl, protože se nebál tvrdě pracovat. 

2. Milionáři jsou zacílení. 

To znamená, že to není jen o tvrdé práci. Musíte tvrdě pracovat na správné věci. Už jste někdy poznali někoho, kdo jen neustále skákat z jednoho "miliónového nápadu" do druhého? Všichni chceme být bohatí, ale lidé, kteří si nemohou vybrat jednu cestu, zaměřit se na jednu cestu, jednoduše toho nikdy nedosáhnou. Jsou to lidé, kteří se věnují jedině pronásledování toho, co možná vyjde a když ne, vyjde něco jiného. 

3. Milionáři jsou opatrní v riskování. 

Dle Tymotyho je obchodování na penny-stock burze představuje jedna z nejlepších příležitostí k vybudování generačního bohatství. Překážky vstupu na trh jsou nízké a pokud budete postupovat podle pravidel , které Tymoty své studenty učí, vaše riziko je relativně nízké. Ale ať u budete mít jakýkoli přístup k budování bohatství, musíte mít vaše riziko pod kontrolou. To neznamená, že byste neměli riskovat, ale rizika, které užíváte by se měla vypočítat. 

Jedním z nástrojů, které používá v obchodování je "poměr rizika a odměny" - v podstatě, jak velké riziko jste ochotni přijmout a za kolik případné odměny? Můžete použít tento model přemýšlení pokud jde o něco ve vašem životě. Pokud existuje větší riziko, než je odměna, držte se dál. Ale jestli je tu větší potenciál na odměnu, než je zde riziko ztráty, můžete pohlížíte na velkou příležitost a měli byste se í chopit.  

4. Milionáři jsou velkorysí. 

Vemte si lekci od štědrých miliardářů jako je Bill Gates, Warren Buffett, Carl Icahn a Ken Langore. Dávají peníze a cítí se stejně dobře, ne-li lépe, jako když je vydělávají. I Tymoty má začal vlastní charitativní nadaci s cílem dát zpět $ 2 milión své komunitě. Kéž by nečekal tak dlouho s tímhle začít, ale těší se, aby dohnal tento ztracený čas. 

5. Millionáři se nikdy nepřestanou učit. 

Milionáři se rádi učí, protože vždy hledají způsoby, jak rozšířit své dovednosti a dostat se tak dopředu ve svých oborech. Oni čtou knihy, sledují dokumentární filmy, studují vzdělávací materiály a mluví s ostatními, kteří jim mohou poskytnout další informace. Milionáři vědí, že vědomosti jsou moc, a oni se nezastaví před ničím, aby si je osvojovali. 

Bez ohledu na to, jaké je vaše čisté jmění právě teď, můžete začít používat tyto principy v praxi už dnes. Pokud se učíte obchodovat na penny-stock burze, můžete sledovat, číst prohlášení SEC, studovat burzovních grafy nebo se učit od ostatních v oboru. Nicméně, jak říká sám Tymoty,: "které z těchto návyků můžete použít ve vašem životě?

"Dejte si závazek dnes k tomu, že uděláte alespoň jednu změnu, která vám pomůže na cestě k tomu, abyste se stali millionářem!" - Tymoty Sykes


Zdor: volný překlad z www.enterpreneur.com - 5 Things Millionaires Do That Most People Don't

Jaromír Průša

šéfredaktor
Mé jméno je Jaromír Průša (@nacesteskoucem) a zabývám se profesně výkonnostním koučováním, lektorováním a profesionálním networkingem. Specializuje se zejména na exekutivní coaching, facilitaci workshopů a na profesionální business networking a též na blogování a psaní článků. Více se o něm dozvíte na www.jaromirprusa.com.
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat