Dokument online: Ryba smrdí od hlavy (2013)

Sdílej na Google+

K filmu řekne asi nejvíce oficiální stránka www.fished.cz: "Je známou skutečností, že společnost je strukturována jako pyramida. Malé množství lidí na vrcholu vytváří podmínky pro většinu pod sebou. Kdo jsou tito lidé? A můžeme je vinit z problémů, kterým čelí současná společnost? Říká se, že „ryba smrdí od hlavy.“ A to je český dokument



Než začnete film Ryba smrdí od hlavy soudit, tak ... 

A když už se stanou tyto dvě věci, že si něco z tohoto filmu spojíte s vaším životem a vyděsí vás to, stanou se dvě věci: buď to zavrhnete a řeknete si, že to je blbost a nesmysl, a nebo nad tím začnete vážně přemýšlet. Než toto uděláte, jen tomu filmu naslouchejte jako nestranný pozorovatel.
 

Online dokument Ryba smrdí od hlavy (2013)

Inspirováni tímto známým příslovím, že Ryba smrdí od hlavy", se autoři vydali po stopě tohoto “rybího zápachu” u lidí. Došli k zajímavému věděckému závěru: "U lidí na vrcholu existuje vyšší pravděpodobnost, že se jedná o psychopaty, než u zbytku populace." A kdo nebo co jsou tedy ti psychopati? Ve skutečnosti mezi ně může patřit příjemná dáma, se kterou jste dnes ráno mluvili v metru. Nebo by to mohla být učitelka z vaší základní školy, váš usměvavý šéf nebo dokonce váš milovaný partner.

Více se o tomto dokumentu dozvíte na oficiálních stránkách: www.fished.cz.



Co vám nový film Ryba smrdí od hlavy řekl? Podělte se o názory v komentářích!

Jaromír Průša

šéfredaktor
Mé jméno je Jaromír Průša (@nacesteskoucem) a zabývám se profesně výkonnostním koučováním, lektorováním a profesionálním networkingem. Specializuje se zejména na exekutivní coaching, facilitaci workshopů a na profesionální business networking a též na blogování a psaní článků. Více se o něm dozvíte na www.jaromirprusa.com.
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat