Autoři příspěvků

Sdílej na Google+
Do magazínu eMozek.cz přispívají: 

Jaromír Průša

šéfredaktor
Mé jméno je Jaromír Průša (@nacesteskoucem) a zabývám se profesně výkonnostním koučováním, lektorováním a profesionálním networkingem. Specializuje se zejména na exekutivní coaching, facilitaci workshopů a na profesionální business networking a též na blogování a psaní článků. Více se o něm dozvíte na www.jaromirprusa.com.


Michal Černý

autor článků
Mé jméno je Michal Černý, sebenalézač, který se pokouší znovu si vzpomenout na svůj původ, který má kořeny, stejně jako všech lidí, v hrdinských eposech galaxie. Člověk, který jen touží být člověkem. Jsem spoluautorem projektu Labyrint9.



Ing. Světla Jelenová

autor článků
Mé jméno je Světla Jelenová, dlouhá léta působí jako lektorka angličtiny a řídí se heslem: "Učte se míň, a zároveň víc!" Je autorka projektu Jazykového koučování. Více o Světle dozvíte na jejích osobních profesních stránkách www.svetlajelenova.cz.



Daniel Hanuš

autor článků
Mé jméno je Daniel Hanuš a jsem rozvášněný do rozvíjení smysluplných projektů. Jsem zapálený do parkouru, tvořím Inspirovač.cz a miluji cestování. Inspirovač je přehledně členěná nezávislá databáze stovek materialů pro sebevzdělávání a osobní rozvoj. Vše je zde dostupné zdarma. Více se o mě dozvíte na www.danielhanus.cz.

Simona Kožuchová

autor článků
Mé jméno je Simona, ráda píšu o tom, co mě baví a co sama prožiji celým srdcem a zažiji na vlastní kůži: móda, cestování, osobní a duchovní rozvoj a v neposlední řadě má vášeň - umění. Další moje články naleznete na mém osobním blogu Some Like It Hot blog


Anonymous

Anonymous
Nemám jméno (@anonymous) a jsme Ty, jsme všichni bez vyjímky, Jsme anonymous a nejsme nikým. Nevyznáváme, nepřijímáme, neakceptujeme. My jsme všechno a nejsme nic. Jsme voláním prázdna a jsme voláním všech hlasů. Ty  naslouchej jen sobě, ne nám, ani nikomu jinému. Ty jseš anonymous!
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku