O(j)EB aneb Odhalení Ezoterických Bludů Část III. - Zadarmo

Sdílej na Google+
Vaše schopnosti jsou dar od Boha, máte je nabízet lidem zdarma...Vaše služba je moc drahá, že se nestydíte...atd...atd

A dalších desítky důvodů, proč mnoho "duchovních" hlásí asketický život, nejlépe žitý o vodě a chlebu a dvacetičtyřhodinové službě lidu. Vaše rodina, přátelé, osobní...a vlastně veškerý Váš život nemáte právo žít, jelikož jste odhalili Vaši schopnost něco světu přinést a tudíž jste ve vlastnictví lidu. A nejlépe nakonec, vše zdarma a s úsměvem.

Veřejně se tímto ptám všech kritiků a odpůrců peněz a hmoty všeobecně. Pokud opravdu člověk něco umí a skutečně dokáže lidem pomoct, proč si nemůže říct o odměnu ? Každý z nás, když někde cokoliv koupí, platí nejen zboží, ale i práci s ní spojenou. Pokud se tento člověk věnuje druhým po celý den a tudíž kdykoliv máte možnost s ním být, proč si nemůže říct o finanční náhradu jeho času? Pokud tedy tráví pomocí lidem svůj čas, je to tedy jeho práce. Čím tedy má platit nájem...jídlo...zážitky...všechno? Ať se nám to líbí nebo ne, to vše se platí penězi a ty člověk, jak dnes víme, získává prací, ať je jakékoliv formy a tvaru.

Protiargumet: Pokud má ten člověk skutečně dar, vesmír se o něj postará.

No samozřejmě ... každý měsíc se z nebe snese Archanděl Peněziel a zaplatí za Vás nájem. Každý týden dostanete zásobu jídla od lesních skřítků a každou neděli si Vás k sobě pozve Aštar Šeran na svoji vesmírnou loď, abyste z toho života něco měli A jinak přeji krásný den všem, kteří, dle svých teorií, nejspíše rozmnožují chléb pomocí Ježíšova receptu...


Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat