Posvátný zvuk "Om" zaznamenaný uvnitř Velké pyramidy. Jak vypadá?

Sdílej na Google+
Kymastika (Cymastics) je studium geometrie zvuku. Ať to může někomu znít sebevíce zvláštně, každý zvuk má i svůj tvar, zvuk je přeci vlnění. A za každým zvukem se doslova skrývá nádherná až kolikrát tajemná geometrie. Můžete vidět viditelné geometrické vibrace v každém daném zvuku. Jak toho docílíte? Jak vidět zvuk?

Umístíte-li jemný písek nebo jakékoli potažené částice na kovovou desku, a následně necháte tuto desku rozeznít určitou frekvencí zvuku nebo dokonce celou melodií nebo i skladbou, začnou se dít zázračné věci. Vibrace zvuku, aby se zrnka písku uspořádali sami na talíři, vytvoří někdy tak krásné geometrické vzory a dokonce i posvátné mandaly. 

Zvuk "Om" zaznamenaný uvnitř Velké pyramidy 

Člověk skoro až nechce věřit tomu, že to je pouze jen díky zvuku. Toto video ukazuje, co se stane, když necháte rozeznít zvuk "Om" uvnitř Velké pyramidy v Gíze, následně je záznam přehrán na tonoskopu (zařízení se zmíněnou kovovou deskou), který měří účinky tohoto starobylého posvátného zvuku na viditelné věci. To, co uvidíte, vás ohromí. Kouzlo jazyka světla začíná v 1. minutě.

Eliptické dráhy ve zvuku "om" 

Asi se sami sebe ptáte, proč je to úžasné, když se objeví i eliptické dráhy? Eliptické vzorce jsou jednoduše dráhy planet, které obíhají kolem hvězdy, jako je naše Slunce. Netočí se kolem Slunce v dokonalých kruzích, ale v oválné eliptických drahách, stejně jako vidíte na tomto videu. To je také tvar oběžné dráhy Slunce a jiných hvězd, jak se točí kolem galaxie. Jinými slovy, elipsy se zdají být způsob, jakým vesmírná tělesa reagují na gravitaci, na sílu, která drží pohromadě vše, a co umožňuje i život. Více naleznete na www.cymatics.org.

Vše je jen Bůh nebo vibrace? 

Zamyšlení závěrem V dávných hinduistických tradicích, je zvuk Om považován za Boží zvuk, který byl přítomen na počátku vesmíru. Zvuk Om je ztělesněním i toho, kdo vlastně vytvořil všechnu existenci, což i pro ateistu a i silně nevěřícího člověka není ve skutečnosti příliš přitažené za vlasy, když jste již pochopili, že vše, co je hmotné je ve vesmíru skutečně projevem vibračních vln. 

Jedna myšlenka závěrem. 

Co když je důvodem, že vidíme geometrické vzory, symetrii, a Fibonacciho sekvence v květinách, sněhových vločkách, a ve své podstatě v celém známém světě, to, že vesmír z nějakého důvodu a nějakým způsobem reaguje na zvuk (vibrace) tak, aby zobrazovali dokonalé matematické vztahy ve svém vzhledu? Co když jsme jen tančící vibrační vlny v Boží mysli? 

Jen se nad tím trochu zamyslete ...
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat