Pokojná revoluce: Jak vystoupit ze systému?

Sdílej na Google+
Opět mi došel na náš redakční email článek od Anonymouse, tentokrát na téma "Jak vystoupení ze systému". Ze systému vystoupíte pouze pokud přestanete používat jeho nástroj - peníze. To svou logiku má. Co by se stalo, kdyby všichni lidé vybrali všechny peníze ze svých účtů? Ne všichni by na své peníze došáhli, protože tolik jich ani v oběhu není. Co by se stalo, kdyby lidé začali platit pouze hotově případně bartrem? Nastala by revoluce, protože současný systém by přestal fungovat.


Lidé si vůbec neuvědomují, že mají tu moc, věci měnit, pokud jsou jednotní. Zde je tedy onen příspěvek od Anonymouse:

Vystupte ze systému, změňte svět. Jednotlivec, rodina, ulice, město, stát.

I. Vyberte peníze z účtu

Vyberte všechny své peníze ze svého bankovního účtu s výjimkou těch peněz, které potřebujete na platby, které jinak řešit nelze.  Pokud bance nenecháte vaše peníze, nemá nad vámi kontrolu. a o nic ani přijít nemůžete.

II. Nepoužívejte kreditní karty 

Nepoužívat kreditní je zásadní. Nepoužívejte virtuální peníze, peníze, které vlastně neexistují. Nepoužíváním kreditní karty snižujete bankou uměle vytvořený dluh - uměle vytvořené peníze.

III. Plaťte hotově

PLAŤTE HOTOVĚ! Bez ohledu na to, zda jste vlastníkem pozemku, zda jste krejčí, lékař, úředník finančního úřadu atd. Přestaňte používat systém, nepoužívejte platební karty, používejte hotovost. Všichni musí vaši hotovost přijmout.

IV. Sledujte akce Anonymous

Sledujte jiné akce Anonymous, vyhledejte si klíčová slova jako "Události Anonymous roku 2015" a přidejte se k celosvětovému hnutí. 

 V. Připojte se k pokojné revoluci 

Připojte se k pokojné revoluci. Doufáme, že si najdete čas. Doufáme, že naleznete odvahu. Můžete změnit svou budoucnost, budoucnost vašich dětí. Sledujte jen tyto kroky. 

VI. Sdílejte tento příspěvek

Sdílejte tento příspěvek s každým a šiřte toto poselství všem lidem kolem vás. Máme tu moc věci měnit, pokud jsme jednotní!

Anonymous

autor příspěvku
Nemám jméno (@anonymous) a jsme Ty, jsme všichni bez vyjímky, Jsme Anonymous a nejsme nikým. Nevyznáváme, nepřijímáme, neakceptujeme. My jsme všechno a nejsme nic. Jsme voláním prázdna a jsme voláním všech hlasů. Ty naslouchej jen sobě, ne nám, ani nikomu jinému. Ty jseš anonymous!
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat