Dokument online: Rozkvět (Thrive) (2011)

Sdílej na Google+
Dokument Rozkvět (Thrive)  je nekonvenčním dokumentem, který pokládá otázku na to, co se opravdu děje v našem světě tím, že následuje peněžní toky proti proudu - a odkrývá globální konsolidaci moci v téměř každém aspektu našeho života. Díky společnému průlomu v oblasti vědy, vědomí a aktivismu, Rozkvět nabízí reálná řešení, naše posílení s nevídanými a odvážnými strategiemi pro rekultivaci naše ho života a naší budoucnosti.



Než začnete film Rozkvět soudit, tak ... 

 A když už se stanou tyto dvě věci, že si něco z tohoto filmu spojíte s vaším životem a vyděsí vás to, stanou se dvě věci: buď to zavrhnete a řeknete si, že to je blbost a nesmysl, a nebo nad tím začnete vážně přemýšlet. Než toto uděláte, jen tomu filmu naslouchejte jako nestranný pozorovatel.

Více o hnutí Thrive naleznete na oficiálních stránkách www.thrivemovement.com.

Online dokument Rozkvět (Thrive)


 

Co vám nový film Rozkvět řekl? Podělte se o názory v komentářích!

Jaromír Průša

šéfredaktor
Mé jméno je Jaromír Průša (@nacesteskoucem) a zabývám se profesně výkonnostním koučováním, lektorováním a profesionálním networkingem. Specializuje se zejména na exekutivní coaching, facilitaci workshopů a na profesionální business networking a též na blogování a psaní článků. Více se o něm dozvíte na www.jaromirprusa.com.
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat