Žiješ jen jednou - (motivační video)

Sdílej na Google+
Toto video je spíše k zamyšlení, než aby bylo samo o sobě motivační. Za tímto 8,5 minutovým videem stojí úžasný projekt "Lež, ve které lidstvo žije" Youtubera Freshtastical. Video má již přes 40 jazykových mutací, včetně češtiny a shlédlo jej k dnešnímu dni (24.9.2015) již pře 11.181.200 lidí. A má zcela jasné silné poselství, které stojí za to šířit dál.


Poselství: Žiješ jen jednou

"V tuto chvíli bys mohl být kdekoli jinde. Místo toho sedíš sám před monitorem. Co nám brání dělat to, co chceme? Být tam, kde chceme být? Každý den vstáváme ve stejném pokoji a jdeme stejnou cestou, abychom žili ten stejný život jako včera. Přitom kdysi byl každý den novým dobrodružstvím. Cestou se něco změnilo. ..."


Jaromír Průša

šéfredaktor
Mé jméno je Jaromír Průša (@nacesteskoucem) a zabývám se profesně výkonnostním koučováním, lektorováním a profesionálním networkingem. Specializuje se zejména na exekutivní coaching, facilitaci workshopů a na profesionální business networking a též na blogování a psaní článků. Více se o něm dozvíte na www.jaromirprusa.com.
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat