Lovec Porsche: milionář Magnus Walker bez vzdělání, s vášní a intuicí

Sdílej na Google+

Příběh Magnuse Walkera je jedinečný tím, jak jednoduchý a zároveň jak složitý se spoustou životních dramat sám o sobě je. Tohoto heavy metalového dredaře byste si s několika vlastními auty Porsche, s vlastní úspěšnou oděvní značkou a restaurátorskou firmou na stará Porsche, rozhodně nespojili. Magnus odešel ze školy v 15 letech, z Anglie utekl v 19cti do LA a začal se živit tím, že koupil džíny za 10 USD a prodal je za rohem o 15 dolarů dráž. Jeho příběh je inspirativní, motivující a velice osvobozující. 


Co se skrývá za jeho příběhem? Vše u Magnuse začalo se svobodou, aby mohl dělat to, co on má sám rád. 

Jsou dvě věci, které Magnusovi dávají v životě sílu a směr: Vášeň k řízení a dobrým pocitem v žaludku. To ho dovedlo tam, kde je dnes a kým se po 20 letech bez vzdělání stal - úspěšným podnikatelem a známým propagátorem značky Porsche.

Věřte vnitřnímu pocitu v žaludku

Vnitřní pocit jej přivedl do LA, důvěřoval svému instinktu v momentě, kdy byl takřka na ulici, když prodal džíny o 15 USD dřáž. Magnus spatřil příležitost v prvé řadě v sám v sobě a dokázal naslouchat okolí a příležitostem, které mu život ukazoval. 
Po dobrém pocitu (instinktech) přijde důvěra sama.
Financování prostor na výrobu jeho oblečení se stali nerentabilní a tak koupil se svou přítelkyní starou fabriku, kterou přestavěl na novou dílnu a zároveň obytnou část v horním patře. Poté jej oslovili i filmoví producenti, zda by mohli využít jeho jedinečné prostory firmy k natáčení. A tak se Magnus ocitl i ve filmovém průmyslu.

Důvěřujte vášni k tomu, co máte rádi

Vášeň jej dovedla též od plakátu malého kluka Porsche 911 na zdi až k restaurátorství starších modelů Porsche. Vše začalo blogem o renovování starších aut Porsche, amatérským filmem, o tom, co Magnus s auty dělá. Jako malý kluk, nadšenec Porsche, Magnus napsal dopis do Porsche a dostal i odpověď s letáky. Po natočení tohoto filmu, se mu Porsche ozvalo samo, aby se připojil k týmu a začal propagovat značku Porsche. Záhy se mu ozvali firmy jako Nike, Bentley, BMV. Nicméně Magnus pro ně měl jednoduchý recept - vášeň pro to , co má rád.

Více o Magnusovi Walkerovi si můžete přečíst ZDE:




Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat