Jak s partnerem v posteli spíte, prozradí hodně o tom, jak na tom ve vztahu doopravdy jste

Sdílej na Google+

Může se to zdát neškodné, nicméně způsob, jakým každý večer usínáme s naším partnerem odhalí hodně o našem vztahu jako o celku. Je to docela zajímavé, nemyslíte? A kde že je to tajemství? Jde o to, jak - v jaké pozici - s partnerem spíte. Zatímco spíte, naše podvědomí převezme nadvládu. V důsledku toho neúmyslně mluví naše podvědomí řečí těla, která může vypovědět o našem partnerovi a o nás to, jak se ve vztahu skutečně cítíme. Tak jak jste na tom vy?

Než se pustíte do obrázků s popisy pozic ve spaní, vezměte prosím na vědomí to, že je třeba řeč těla vždy vnímat v souvislostech a ne jen tak jednoduše, jak to vidíte na obrázcích s popisy.  I jedno jediné slovo, může mít desítky významů s jinou intonací, v různém spojení. To samé platí i o řeči těla.

Koukněme se na pár příkladů:

Klubíčko

Podle jedné studie, asi 18% párů spí v této poloze. Je to zranitelné postavení pro toho, který je méně ve vašem vztahu sexuální, a pro toho, kdo svou řečí těla říká, že tomu druhému "naprosto důvěřuje". Zajímavý fakt je, že tyto páry s touto častou pozicí spánku ukončí dříve svůj vztah, než v jiných polohách.
Zdroj: littlethings.com

Volnější klubíčko

Spaní ve "Volnějším klubíčku" má tendenci se objevovat, když váš vztah již vyzrál a není to už románek dvou zamilovaných lidí. To znamená v jiných slovech pro oba partnery větší nezávislost ve vztahu. Je to stále silná známka důvěry. Je to něco, jako když druhému říkáme: "Kryju Ti záda" Tato poloha při spaní není tak neodmyslitelně sexuální.
Zdroj: littlethings.com

Uháněč

"Uháneč" je poloha ve spánku, která má několik různých významů. První význam je ten, že ten z partnerů, kdo je "uháněný/á", je vzdálený/á tomu druhému, nebo je pro partnera těžké se k němu/ní dostat blíže. Nicméně, může být, že daný partner chce být uháněn, nebo i že chce být sledován a opatrován. Druhý možný význam této polohy partnerů ve spánku je ten, že jedna osoba chce více prostoru, zatímco druhá se chce více druhému přiblížit.
Zdroj: littlethings.com


Spletenec

"Spletenec" je jedna z nejvíce intimních pozic ze všech. Je pravděpodobné, že  ve vašem vztahu máte intenzivní romantické emoce, že váš vztah není jen o "jednom". Na druhé straně to též může znamenat, že jste na sobě příliš závislí, ať jeden z vás a nebo oba navzájem.
Zdroj: littlethings.com

Odhalený spletenec

Tato pozice  "Odhaleného spletence" začne v zamotané póze a "rozplete" se po několika minutách. To je vlastně dobré znamení! To znamená, že máte s vaším partnerem silnější a pevnější vztah! To představuje kompromis mezi touhou po nezávislosti a touhou po intimitě. Je to opravdu to nejlepší z obou světů.
Zdroj: littlethings.com

Nezávislí milenci

Pokud vy a váš partner často spíte čelem z postele, tedy obličeji od sebe, jednoznačně to neznamená, že je mezi vámi velká vzdálenost, jste si navzájem daleko. Je pravděpodobné, že máte spolu vzájemně dostatečně blízké spojení, které je pro oba  z vás pohodlné s tím, že jste i zároveň trochu odděleni. Toto je více poloha partnerů, kteří jsou spíše nezávislí a brání si ku prospěchu toho druhého to své. Nicméně v takovéto poloze může být schovaná i nevěra nebo nějaké tajemství.
Zdroj: littlethings.com
A co myslíte vy o vašem vztahu a jak s partnerem spíte? Je to přesné? Sedí nějaká poloha pro vás

Podělte se o vaše zkušenosti v komentářích pod článkem s ostatními!



Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat