Stojící Medvěd: Když mluvíte o lásce, lžete.

Sdílej na Google+
Přednášku Stojícího Medvěda si stojí za to pustit. Minimálně se zamyslíte nad tím, jak vnímáte lásku, domnělou největší ctnost. Většina lidí dle Stojícího Medvěda lásce nicméně vůbec nerozumí a dochází k nepochopení a ke zneužívání tohoto slova. Láska je obsáhlé učení, na to abychom lásce porozuměli.
Stojící Medvěd zmiňuje 7 z 13 základních ctností a ty slovo láska ani neobsahují. Láska je v dnešní době "rychlým občerstvením". Většina učitelů, falešných učitelů, nás učí to, že musíme "milovat" a že láska je jediné, co musíme dělat. To není pravda. Toto jej falešný pohled. Pak používáme prázdná slova "miluju Tě". Láska není v květině, v prstenu, v čase, v něčem speciálním. To udělala komerce, oddělila člověka od spojení s druhým člověkem. Víme o tom a nikdo o tom nemluví.



Jaromír Průša

šéfredaktor
Mé jméno je Jaromír Průša (@nacesteskoucem) a zabývám se profesně výkonnostním koučováním, lektorováním a profesionálním networkingem. Specializuje se zejména na exekutivní coaching, facilitaci workshopů a na profesionální business networking a též na blogování a psaní článků. Více se o něm dozvíte na www.jaromirprusa.com.
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat