Dokument online: Vlastněný & Řízený (2012)

Sdílej na Google+

Tento dokument Vlastněný & Řízený je mozaikou světa pozorovaného bez růžového skla. Ukazuje životy lidí jako spotřebitele pod palcem privilegovaných jednotlivců a jejich metod kontroly. Svět se probouzí a zkušenost je něco mimo běžná pravidla naší sociální interakce, což způsobuje vzrušení v těch, kteří nesouhlasí s dnešním současným systémem ... a strach v těch, kteří si tento systém hýčkají.

Než začnete film Vlastněný & Řízený soudit, tak ... 

A když už se stanou tyto dvě věci, že si něco z tohoto filmu spojíte s vaším životem a vyděsí vás to, stanou se dvě věci: buď to zavrhnete a řeknete si, že to je blbost a nesmysl, a nebo nad tím začnete vážně přemýšlet. Než toto uděláte, jen tomu filmu naslouchejte jako nestranný pozorovatel.

Dokument online:  Vlastněný & Řízený

Tento dokument je reakcí událostí po vlnách nevolí a nepokojů na Wall Street (Okupujte Wall Street) z roku 2011. A vznikl zajímavým způsobem. Tento film vznikl pouze z video, audio nahrávek a písemného obsahu nahraného na internet "kolektivním lidským vědomím" složeného z každého jednotlivého účastníka.





"Ach ano, změna se blíží ... a bude to mnohem dramatičtější, než si někdo může představit."  

Více o tomto filmu se dozvíte na oficiálních stránkách na adrese www.crackinfilms.com.


Co vám nový film Vlastněný & Řízený řekl? Podělte se o názory v komentářích! 

 Jaromír Průša

šéfredaktor
Mé jméno je Jaromír Průša (@nacesteskoucem) a zabývám se profesně výkonnostním koučováním, lektorováním a profesionálním networkingem. Specializuje se zejména na exekutivní coaching, facilitaci workshopů a na profesionální business networking a též na blogování a psaní článků. Více se o něm dozvíte na www.jaromirprusa.com.
Sdílej na Google+

eMozek.cz - Objevte svůj pravý potenciál!

    Komentář na Bloggeru
    Komentář na Facebooku

0 komentářů:

Okomentovat